από τον Ανδρέα Λαγό και την εκπομπή Chef στον αέρα///
Υλικά
1 μπουκάλι/ 750ml μοσχάτο κρασί Σάμου
3 φλ. χυμό ροδιού
1 φλ.χυμό λεμονιού
3 ξυλαράκια κανέλας
10 γαρύφαλλα
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 πορτοκάλι
Φύλλα πορτοκαλιάς για στόλισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί, το χυμό του ροδιού, το χυμό του λεμονιού, την κανέλα, τα γαρύφαλλα, το μοσχοκάρυδο και βράζουμε για 10’ λεπτά. Κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφαιρούμε τα μπαχαρικά σουρώνουμε το ποντς και σερβίρουμε όπως είναι ζεστό. Προαιρετικά στα ποτήρια προσθέτουμε φέτες και φύλλα πορτοκαλιού για ομορφιά.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το χυμό ροδιού με χυμό πορτοκαλιού ή άλλο χυμό της αρεσκείας μας.
ΒΙΝΤΕΟ
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=209128
Copyright © 2010-2024 superguides.gr – All rights reserved – Τα πνευματικά δικαιώματα της σελίδας προστατεύονται από την
ελληνική και διεθνή νομοθεσία. mySamos ® is a Registered Trademark/ Κατοχυρωμένο σήμα. Developed by Datakey. Disclaimer – mySamos and superguides assumes no responsibility or liability for any errors or omissions in the content of this website. All the information contained on this site is provided on an “as is” basis with no guarantees of completeness, accuracy, usefulness or timeliness.